Utrpné žití Rudeho blití part 7.

Tak odhodlala jsem se napsat další díl=) kdyžtak napište do komentíků=)

Utrpné žití Rudeho blití 7.



Cloud a Zack tam seděli a koukali do blba po chvíli to Cloud už nemohl vydržet a začal se vyptát vtom stilu co mu je? Zack ale mlčel a neměl se na odpověď tak Cloud to zopakoval znovu, Zacka to začalo srát tak si naňho utrh: Cloude drž pro rány boží hubu!!! Tohle Clouda dost nasralo odpověděl tím: Ať ji rači drží on! A odešel. Zack tam seděl hodinu a všechno se mu motalo v hlavě co zrovna proved. Cloud šel cestou a vracel se domů vtom si uvědomil že má blízko k Vincentovi tak zabočil do prava a šel do mírného kopečku došel tam a zaklepal Vincent zrovna pekl perníky tak je vytáh z trouby, troubu vypnul sundal zástěru a už se těšil protože měla přijet Yuffie a šel otevřít přede dveřmi ho čekalo překvapení místo Yuffie tam byl Cloud ztuhl mu usměv a místo toho ho nahradil křečovitý usměv z otázkou co tu chce???
Zack seděl u hrobů už ho to přestalo bavit tak vzstanul a šel po cestě domů když přišel šel do domu šel rovnou do pokoje a tam se zavřel.
Rude zrovna ležel četl knížku z názvem " Kuchyňská vražda" a vtom si zpomněl na Tsenga že by mu mohl stou nemocí poradit tak v rychlovce stal jenže vtom okamžik se mu udělalo blbě a hodil šavli do kýblu který měl u postele připravený když to zněho bylo pryč šel pro mobil který měl položený naproti na pracovním stole a začal hledat číslo Tsenga když ho pochvílí našel hned ho vytočil a už se těšil až ho vezme Tseng vtom se mu ozval hlas ne od Tsenga ale natočený: Tseng nemá čas zrovna…maká na Eleně teda…má moc práce, jestli mu chcete zanechat zprávu počkejte až se ozve ton se pochvilce se ozval Rude začal: Tsengu zavolej mi, okamžitě je to důležité!
Reno měl hlavu v hajzlíku sypalo se to zněho oddechl jak to bylo zněho venku a šel se podívat po domu jestli tam někdo je vešel do pokoje Zacka ten tam seděl zamyšleně když si ho po chvilce všiml tak řekl vypadni a vykopl Rena ze svého pokoje Reno ani nestačil nic říct na svou obranu tak si odfrkl a ulevil si magor jeden pak šel dál a uviděl Rudeho jak má otevřený dveře a de si lehnout tak zaklepal jestli může Rude řekl jo pak se ho zeptal co chce?






Reno: Co tak pokec? Rude: tak jo očem? Reno: hmm…. Já nevím? Rude: Ty nechceš se kouknou na film? Reno: na jaký? Rude: Mám tu nový film jmenuje se Max Payne. Reno: Super! Rude: Tak ho strč do DVD. Reno: jojo. Reno: Ty Rude já sem asi chytl tu tvou nemoc taky házím šavle. Rude: Neboj volal sem Tsengovi, jen musím počkat až se mi ozve. Reno: tak jo. Rude: Teď ztichni a čum. Reno:….
Tifa ucítila teplo a taky ležela na něčem měkkým když se líp podívala uviděla že je na posteli a kde to vůbec je? To byla první otázka která ji ležela v hlavě tak vzstala a šla z pokoje otevřela dveře uviděla chodbu která vedla do prava a na konci uviděla schodiště tak se dala chodbou došla ke schodišti a vtom uslyšela hlasy a byly ji známé jako první rozpoznala Sephirota potom Kadaje za ním hlas Yazoo a Loze jak se dohadují kdo ji lelk
jako debil Sephiroth zařval tak že se i Tifa lekla a všechno utichlo jak šla Tifa dolů zavrzal schod uvědomila si že to museli slyšet jako první ji uviděl Loz a otevřel dveře ať ji vidí všichni uviděla Sephirota jak má pozvednuté obočí a dívá se na ní se zájmem a Kadaj a Yazoo na tom byly stejně….









Takže v příštím pokráčku:





Takže co chce Cloud od Vincenta?





A dorazí Yuffie k Vincentovi?





Co bude dělat Zack jak si to vyžehlí u Clouda a co mu vůbec je???





Ozve se Rudemu Tseng a pomůže mu?





A co se bude dít s Tifou?





Takže tady je další dílek snažila jsem se, další nevím kdy bude až zase budu mít nápad to nevím fakt kdy bude takže pěkné čtení.

Komentáře

Oblíbené příspěvky