Rozhodnutí..1..

Vím není to moc dlouhé ale snažím se nebojte=)




Sasori seděl na ve svém pokoji a prohlížel si papíry na kterých pracoval delší dobu ve kterých vymýšlel jak vylepšit svoje tělo jak ze svého těla udělat dokonalou loutku bez masa a kostí a aby necítil bolest, loutku která nemá city jenže otázka je má vůbec nějaké city? Míval je to už je ale dávno. A on ví že tu tuhle otázku mněl dřív když v Konoze přišli o život jeho rodiče byly na misi a "Bílý Tesák" nebo jak se mu to přezdívalo zabil oba dva jeho rodiče, jenže jeho jediná Babička Chyo-sama se o něho starala ale neřekla mu o tom věděl proč byl moc malý a bezbranný, později se o tom dozvěděl jeho jediná babička Chyo-sama neměla odvahu mu to říct on to chápal ale proč? Proč? Ten parchant "Bílý Tesák" chcípl jen i kdyby mu někdo pomohl nejradši by mu pomohl sám spáchal sebevraždu doufám že se peče v pekle.
Z jeho přemýšlení ho vyrušil Itachi a řekl mu "hej Pein ti vyřizuje že máš nového partnera tak tu neseď a běž za ním…" Jo už jdu odsekl Sasori, nikdy moc netoužil po parťákovi byla to přítěž která ho zdržovala od jeho plánů o jeho budoucnosti, vstal a šoural se k mocnému šéfovi organizace samému "Leaderovi" kterému jenom říkaly buď "Šéfe nebo Leader" bylo mu fakticky otravné vždyť Leader ví že nechce žádného partnera. Cestou minul Kisameho a Itachiho když si ho Itachi všimnul udělal nepěkný ušklebek a bez řečí šel dál a Sasori se mu zdálo že to nebude moc příjemné.

Když došel ke dveřím zaklepal a čekal na výzvu, výzvy se po chvíli dočkal nerad čekal, a nerad někoho nechal čekat to bylo jeho celo životní motto kterého se držel, vstoupil podíval se na Šéfa vypadal dobře naladěně, Šéf se na něj podíval pokynul mu ať si sedne do křesla, Sasori tak učinil a přitom se na Šéfa díval a pak ze sebe vypravil "Proč jste mně volal?" I když si vyvodil odpověď, Leader se něj podíval a odpověděl " Sasori přijmul jsem dalšího člena je to nováček a poměrně mladý a nezkušený bude prozatím tvůj podřízený a budeš jeho takový mistr a budeš ho učit" Sasori při takové stručné odpovědi si jen odfrkl nelíbilo se mu mít nějakého podřízeného kterého bude muset ještě učit, kdo ví co pomyslel si. Sasori si uvědomil že Leader čekal na odpověď, odpověděl "Dobře budu ho učit a ukazovat co bude důležité ale nic víc, mám svoje plány které chci uskutečnit" Leader se na něj podíval a pokynul že souhlasí a může odejít, Sasori se po tomhle otočil a když zavřel dveře oddychl si mněl stoho husí kůži a pak si uvědomil že se nezeptal kdy ten nováček má přijít tak znovu zaklepal po vyzvání nakoukl do místnosti a Leader se na něho podíval a zeptal se "Co chce?" Sasori hned zodpověděl otázku a mněl na ni rychlou odpověď "To ještě nevím ale myslím že příští týden hned v pondělí ráno" Sasori poděkoval za odpověď a zmizel protože Leader vypadal naštvaně a šel do pokoje zavřel dveře uviděl svoji postel byla manželská skoro všichni mněli manželskou postel mněl rudou přikrývku a na ni štíra znak z červeného písku odkud byl vyvalil se na postel pod hlavu si dal ruce a přemýšlel jakého debila mu Leader dal na starost.
Dny utíkaly a on neměl moc čas musel plnit mise chtě,nechtě musel a toho štvalo hodně a pořád se blížil osudný den kdy toho magora uvidí a když na to pomyslel vždy rozmlátil vzteky loutku a pak ji zas opravil, víkend utekl jako voda a on v pondělí docela brzo ráno stoho nemohl spát…


No napiš te koment co si myslíte pls=)

Komentáře

Oblíbené příspěvky