Vražedná láska 1

Ahojky tak Yuki-sama napsala další příběh teda kapitolovku=) tak já ji moc děkuju a vám ostatním přeju pěkné čítání=) jo a pls napište koment pro Yuki-samu=)




Vražedná láska 1







Budu
vám vyprávět příběh o jedné dívce která se




narodila v Konoze ukryté v listí. Rodiče jí
umřely když jí bylo 10 let. V té době chodila na akademii. Tu ukončila po dvou letech maturitou a začala chodit na mise. Ale pak z osobních důvodů skončila. A o tom vám teďka něco povím. Tato dívka se jmenuje Yuki-san Hatima Itumashi. Teďka jí bylo 18 let. Když chodila na akademii, rozhodla se stát lékařským ninjou. Začala jí učit dnešní hokage Tsunade - sama. Má brutální sílu a je elitní lékařský ninja. Tuto moc pak zdědila i Sakura Haruno , která je o rok mladší. Yuki-san byla v teamu s Karutem Hito a Iminem Sungo, byly skvělý team a hlavně kamarádi, všude byly spolu. Do té doby než se stala ta nehoda. Jednoho dne dostali všichni ti misi, měly prozkoumat okolí orochimarovy skrýše . V té
době byla strašně zamilovaná do Karuta . neměla tu odvahu mu to říct, tak si to nechávala pro sebe. Ráno se sešly před Konohou, až byly všichni , tak vyrazili. Zničehonic na ně zaútočila neznáma skupina ninju, seběhlo se to všechno tak rychle. Najednou se kolem nich rozprostřela hustá mlha a ninjové je obklíčily. Sensei jim řekl ať se rozdělí a někde se schovají. Jeden ninja Yuki-san napadl, bránila se. Karuto-kun začal mít o Yuki strach tak jí šel pomoct. Sensei ho nestačil včas zastavit. V té mlze nešlo nic vidět . najednou uslyšela kroky, myslela , že je to ten nepřátelský ninja a v reflexu tím směrem hodila 5 shurinkenů. Mlha začala opadat. Koukla tím směrem. Mráz ji projel celím tělem , byla tak zděšená co vidí. Nezasáhla nepřátelského ninju ale Karuta. Kluka kterého milovala. Rozběhla se k němu a začala ho ošetřovat. Ještě něž umřel , stačila mu říct , že ho MILUJE !! jeho tělo odnesly do vesnice a vystrojily mu řádny pohřeb.

Komentáře

Oblíbené příspěvky