Prvy pohlad

Tak nedávno jsem si objednala povídku na přání od Nyuu=) je tam ale víc adminek Saruwatari a Leane=) a Nyuu se to moc povedlo co kecám je to nádherné taky bych chtěla takhle psát=3 a taky ji moc děkuji n_n *pořád si to čte=3* a tak přeji pěkné počteníčko=)



doufám že jsem tu písničku nespletlaXD



Bylo krásne slunečne počasy a mlada čiernovláska sa pohybovala po lese veľmi skackaním pohybom. Usmievala sa od ucha ku uchu a spievala si čudnu pesníčku
"Akaku akaku akaku yurete
Yume no yume no hate e Hanarerarenai

Mou nando mo akiramete wa oshikorosu tabi
Ikiba no nai kanjou ga me o samashiteku
Kegare no nai sono hohoemi zankoku na hodo
Tooi sonzai da to wakaru yo…"


písen pořad opakovala! Ne ji přestat spívat. Veverky od spevu utíkali.Písne už lezla na nervi.Ale Kaori mňela přele jenom heský hlas.Jemny zamatový. Najednou se zamračilo a jeji hlad Stíchol.

Kaori pozrela na nebe so zvláštním pocitom.Začal foukat silný vítr který donutil Kaoriini vlasy se pohýbat smere vetra.Před ni se objevila neznáma postava s kloboukem na hlave, a s čierným pláštom na kterém byly červená mráčky.

Cizincovy nebylo do tváře vůbec videt.Kaori pro jistotu a sebeochranu vytáhla Kunai který pevne držela ve svý ruce.

"Ty ubohe dievčatko, naozaj si myslíš že tymhle se uchrániš?" Sundal si cizinec kloubok a s ušklebkem Koukal na Kaori která v očich menla Paniku,Strach a…a…Smrť?Kaori však okouzlili jeho šede krátke vlasy a Giganticku Kosu co držel ve své levé ruce.

"Snad se nebojíš?"Kouknul na ni ze svýma fialovíma očima."K-kto si?"Zakoktale se zeptala Kaori. " Hidan z Akatsuki!"Slušne ji odpovídal Hidan"A ty?"Zeptal se Hidan. Kaori…proste Kaori" " Tak hele ty Proste Kaori , Přišel sem se te na něco zeptat"Usmál se Mladík.Kaori jenom překvapile na nej koukla a zatím Vetr ustál a mraky odfučeli pryč a Sluničko zas pekne svítilo a hřalo. "Přišel sem se te zeptat jakož mi to přikázal muj Pán či by si se k nám nechtela přidat.Máš na to Jeden den.Když ano přid do Akatsuki sídla"Ukázal ji za horami a vtom zmiznul.Koari zustala stát jako v pomikove, stála tam jako kdyby ji někdo zamrazil a dal ji niaky jed proti mluvení.Po chvilce se probrala a přemýšlela nad tým jaku otázku ji položil Hidan.Má nebo ne? Pořad přemyšlela až dospiela názoru že se kním přida. Byla už tma a tak se pomaly vybrala bez jedla a píti na cestu.Poskackovala a ívali su tu smaou písničky jako dnes poobede.

Šla,šla šla až došla ku Aka sídlu. "Pááááni! To je velký!"řekla s úsmňevem a otevřela dvere kam se objevila mala černovlasa hlavička. "Haloo? Je tu někdo?" zeptala se a ozívala se to na cele Aka sídlo. Na druhem poschodí zbadal červenovlasého kluka. " Takže si přece jenom přišla" Usmal se nani červenovlasý kluk a podla ji ruku. " Sem Sasori no Dana" Usmál se A Kaori mu tež dala ruku " Ja sem Kaori z Koniny" Usmála se na nej a oba si potřásli rukami. "Zavedeš mne prosím za Hidanem? Chci sním totiž mluvit."Zeptala se Sasoriho a ten jenom přikývnul a vydal se hore po schodišti. Kaori ho nasledovala a zastala před poslednými dveřmi na schodišti. Sasori no Dana zaklepal a strčil svoju malu červenu hlavku dnu. " HIdááánečku! Chlapáku! Maš tady hesku holku!"Usmál se Sasori a radší prostrčil Kaori dnu lebo by to asi schytal. "Ehm? Seš Tady Hidane?" Koukal všude po izbe al nikde ho nevydela. Vtom se otevřeli dveře z kupelny a vyšel z nej NAHÝ Hidan."aaaaaaaaaaaa!"Koari skoro šlak trafil a HIdan dostal zachvat smichu. "Obleč se!" Hodila mu Aka plášt který dopadnul na zem hned před nej.Hidan se jenom usmál a přišel kní. "Si snad nevidela nahýho muža?"Zeptal se ji a ruky ji dal kolem pásu a přitáhnul si ji
blíž k sobě. Kaori se mu zadívala do jeho krásných fialových očí a jemne ho políbila. " Ne , tohle je po prvý."Usmála se a ruky mu obtočila kolem krku.Hidan se usmál a odpajdal sní ku posteli na kteru ji jemne položil.Lehce si na ni lehnul a začal ji líbat….

Rano se oba probudili do krásneho dna v krotím si hned ráno Vyznali Lásku.Kaori se přidala k Akatsuki,Za odmenu dostala HIdana a jeho Lásku a opar mnesicu Hidan požádal Kaori o ruku.


The End!


No není to nádherné?=3 já si to pořád čtu a písničku poslouchám taky=)

Komentáře

Oblíbené příspěvky