Life of Snow and Kionri – Recenze


Life of Snow and Kionri - Recenze

Takže já recenze neumím moc dělat, ale co… aspoň vás s tím seznámím tak to berte s nadhledem x) Bude to spíš na půl úvod a na půl recenzexDDD
Takže, Kionri a Snow žijí v jednom městě i v jednom domě, mají společné přátele a zažívají různé příhody. Kionri se ke Snowovi přistěhovala z důvodu, že její dům byl na spadnutí. Znali se totiž už dřív, a i když spolu moc nemluvili, Kionri se vždycky Snow líbil. Nikdy ale neměla tu odvahu ho oslovit. Až jednou, když jí bylo oznámeno, že její dům se musí zbourat, začala hledat pomoc u svých přátel. Snow se to také dozvěděl a sám ji nabídl, že se k němu může prozatím nastěhovat. Žil totiž sám a v domě mu chyběla nějaká společnost. Kionri to samozřejmě přijala, i když si zprvu myslela, že u něho bude žít tak měsíc maximálně. Nechtěla ho totiž nějak zatěžovat, takže si chtěla najít nový dům pro sebe. Nakonec se jí ale u něho tak zalíbilo, že u něj zůstala. Ono to mělo i svoje výhody pro oba. Snow si nemusel vařit a uklízet sám a Kionri zase nemusela vyměňovat žárovky XD Teď u něho žije asi rok a něco. Poznali se až moc dobře a stali se z nich nerozluční přátelé. Kionri mu zatím neprozradila, co k němu doopravdy cítí, ačkoli by mu to mohly napovědět Kionřiny časté nehody, zejména když Snow chodí bez trička ;-)
Kionri je černo-hnědovlasá, má modré oči, světlou pokožku, je tak akorát, ani tlustá, ani hubená, a ráda nosí volné oblečení. Je přátelská, hodná, snaživá, ztřeštěná, občas protivná a ráda nadává. No, nebudu tu všechno vypisovat, sami ji poznáte, až si něco přečete. Je jí 19.
Snow je vysoký modrooký blonďák s neoholenou tváří, má spoustu svalů a neodolatelný úsměv XD Plný zářivě bílých zubů, samozřejmě. Často nosí na hlavě svoji oblíbenou čepici a taky rád chodí bez trička :-P Je to optimista, ale taky trochu cholerik. Často se mu stává, že dřív jedná, než myslí. Když se ale pro něco nadchne, jen tak ho něco nezastaví. Což je pro někoho dobře a pro někoho špatně ;-) Je mu 23 let.


A prosíme o komentářex) jinak jsme to skládali přes icqxD bude to takový no seriálx) a dílů bude víc^^ a můj velký dík patří Giggles že to tak dobře upravila=)

Komentáře

Oblíbené příspěvky