Jin Kazama

JIN

Celé jménoJin Kazama
VěkT3, TTT-19, T4, T5, T6-21
Bojový stylT3, TTT-Mishima styl Karate, T4, T5, T6-Karate
Země původuJaponsko
SérieT3, TTT, T4, T5, T5 DR, T6, T6 BR
Výška180 cm
Váha75 kg
PovoláníT3-student, T4, T5-nezaměstnaný, T6-vůdce Mishima Zaibatsu
Typ krveAB
HobbyKoupání v lese
Má rádMatčiny recepty, Ling Xiaoyu, T6-sílu
Nemá rádKlamání ostatních, Devil gen, rodinu Mishima


MINULOST

Jin žil se svou matkou Jun Kazama v horském příbytku, kde sama Jina cvičila a vychovávala. Po mnoha letech začala mít Jun zlé tušení, a tak Jinovi všechno o své minulosti řekla. Poradila mu, aby vyhledel svého dědečka Heihachiho Mishimu, kdyby se cokoliv stalo. Její tušení se vyplnilo, za úplňku se objevil Toshin (Ogre). I proti matčině vůli se proti němu Jin postavil, ale Toshin jej uhodil a on upadl do bezvědomí. Poté co se probral, zjistil, že z jejich domu nezbylo nic víc než prach. Jun tu nebyla a Jin odpřísáhl pomstu. Na přání své matky vyhledal tehdy 15ti letý Jin Heihachiho, který jej přijal pouze kvůli informacím, jež přinesl. Jin se dozvídá o svém otci Kazuyovi Mishimovi. Heihachi Jina trénoval ve stylu Mishima Karate. Jin navštěvoval střední Mishima Polytechnickou školu, do které později začala chodit Ling Xiaoyu, která se stala jeho kamarádkou a Jin jí začal říkat Xiao. Jeho kamarádkou se také stala Miharu Hirana a Panda. Jednou se Jin setkal s mladým mužem Hwoarangem, se kterým se pustil do souboje, ten však skončil nerozhodně.
  • Tekken 3
Když mu bylo 19 let Heihachi vyhlásil Krále železné Pěsti 3. Paul Phoenix vyhrával turnaj, ale předčasně oděšel, z Ogrea se stal True Ogre, a tak Jin turnaj vyhrál, zabil True Ogrea. Jin jej porazil a pomstil tak svou matku. Na tento okamžik Heihachi čekal, využil svého vlastního vnuka, aby mohl Toshina chytit. Nemilostrdně nechal Jina zastřelit svými vojáky a sám jej také jednou střelil. Jin však nebyl mrtví, objevil se v něm Devil gen, který zdědil po svém otci. Když byla Jun těhotná snažila se dostat Devil gen z Kazuyi, ale část Devil genu přeskočila na její nenarozené dítě. A Jin se nyní převtělil v Devila, Devil gen jej začínal ovládat, oči rudé, černé znaky na obličeji, červená slza v prostřed čela a nenávist k Heihachimu. To byl nyní Jin. Chytil Heihachiho a prohodil jej zdí ven. Sám poté odletěl pryč na svých velkých křídlech.
















  • Tekken Tag Tournament
Tady děj v podstatě není, ale video ano. Je dosti nesmyslné, jelikož se tam Kazuya, kterému je tam 28 let setkává s Jinem, kterému je 19 let. Z čehož vyplývá, že by jej Kazuya musel mít v 9 letech :-) Popravdě jej měl ve svých 28 letech. Video dokazuje, že Jin nemůže jen tak někoho zabít a už vůbec ne svého otce. K zabíjení jej jeho matka nevedla a nikdy by si nepřála, aby něco podobného udělal.




  • Tekken 4
Po Heihachiho zradě si získal nenávist k Mishima rodině, ke své vlastní krvi, jež mu kolovala v žilách a k Devil genu poděděném po svém otci. Odloučil se ode všeho, odjel do Brisbane, Austrálie, kde se odnaučoval stylu boje Mishima Karate a učil se pouze obyčejné Karate. I když předchozí turnaj vyhrál, nechtěl, aby jej někdo poznal, a tak nosil kapuci a skrýval se. V Brisbane zůstal dva roky, s Ling byl stále v kontaktu pomocí e-mailů, díky tomu ji také před Heihachim varoval. Když byl ohlášen turnaj Krále Železné Pěsti 4, byla to pro něj šance, jak se pomstít. Chtěl zabít Heihachiho a Kazuyu během turnaje, ten pak sám vyhrát a poté zabít také sám sebe. Nechtěl, aby tento rod pokračoval, chtěl jednou provždy ukončit rod Mishima a Devil gen. Bohužel si neuvědomil, že tento turnaj byla Heihachiho past na Jinovo chycení. V zápase se mu dařilo a když se má dostat do boje s Kazuyou je obklopen Tekken Forcem a uveden do bezvědomí. Je odvlečen do Heihachiho soukromé budovy v Honmaru, kde je svázán. Později tam Heihachi přivede Kazuyu a ten se pokusí probudit v Jinovi Devila. Jin se poté probral a padl odpoután na zem. Po těle má černá znamení, začíná se z něj stávat Devil a napadá Kazuyu. Po jeho porážce se vrací Heihachi a snaží se Jina porazit a vzít mu jeho Devil gen pro sebe. Ale je poražen, Jin jej svírá za jeho oblečení u krku, má rozevřená křídla a největší chuť ho zabít. Heihachi se na něj nemůže ani podívat a když se Jin chystá ukončit jeho život, spatří svou matku Jun. Uvědomí si, že není dobré Heihachiho zabít, pustí jej. Jeho poslední slova jsou "Poděkuj mé matce Jun Kazama." A poté proráží strop a odlétá pryč.




Jinovo Embu 1




Jinovo Embu 2




Tekken 5 & Tekken 5: Dark Resurrection

Jen co se Jinpachi Mishima dostal ven, zesílil Jinův Devil gen. Když se Jin probral v lese, který byl naprosto zničený a veškeré stromy polámané, zjistil, že to všechno udělal on. Jin náhle neměl Devil gen pod kontrolou, byl silnější než on. Když se dozví o turnaji Krále Železné Pěsti 5, zůčastní se. Setkal se tam se svým soupeřem Hwoarangem, který jej porazil, ale Jin se proměnil v Devil Jina a uhodil ho. Hwoarang upadl do bezvědomí. Jin se dostává nakonec a zabíjí Jinpachiho. Cenou je Mishima Zaibatsu a když jej Jin získá, stává se jejím vůdcem. Prochází místností plnou mužů v černých oblecích a míří k trůnu. Posadí se na něj a tak se stává vůdcem.





































Komentáře

Oblíbené příspěvky