ACI - Postavy

Altair

Jméno: Altair Ibn-La'Ahad ("Syn Nikoho") 
Věk: 25
Hmotnost: 77 kg
Výška: 183 cm
Národnost: Neznámá 
Psychologické atributy: Disciplinovaný, cílevědomý, odvážný

Hlavní postava figurující na všech obrázcích a videích ze hry. Proslýchá se, že je nejlepším ze sekty assassinů. Fatální chyba v jedné z jeho misí ho však uvrhla v nemilost vůdce sekty, který ho zbavil všech jeho zbraní i jeho funkce v sektě. Na Vás je tedy získat si zpět důvěru vůdce, k čemuž vám dopomůže odpravení devíti hlavních cílů ve třech různých městech.

Desmond Miles

Jméno: Desmond Miles 
Věk: 25
Hmotnost: 77 kg
Výška: 183 cm
Národnost: Neznámá 
Psychologické atributy: Nezávislý, introvertní a neprůbojný. Desmond má problémy s důvěrou vůči ostatním. Jeho rodiče měli neuvěřitelně protektivní sklony, v podstatě jej uvěznili ve své komunitě a tvrdili, že je to pro jeho vlastní dobro. Posledních devět let se vyhýbal velkým městům a civilizaci vůbec. Své myšlenky a pocity skrývá za stěnou cynismu.

Jestliže je Altair hlavní postavu Assassin's Creed, pak Desmond je bezpochyby nejdůležitější postavu celé hry, neboť je společností Abstergo využíván jako prostředek k náhlednutí do minulosti, konkrétně do vzpomínek jeho vzdáleného předka Altaira. Motivy Absterga jsou zpočátku nejasné, avšak je jasné, že nebudou zcela společensky korektní.

Lucy

Jméno: Lucy Stillman 
Asistuje dr. Vidicovi ve zkoumání Desmondových vzpomínek. Ze začátku hry se toho o Lucy mnoho neví, i když ji lze rozhodně považovat za přátelštější než Vidic. Snaží se Desmondův pobyt v Animu držet v rozumných mezích, aby nedošlo k trvalému poškození Desmondova mozku.


Komentáře

Oblíbené příspěvky