One Piece - Postavy

 Nějaké informace kolem postav ^^

pod perexem
↓↓↓




Monkey D. Luffy

Hlavní postava celého anime je Monkey D. Luffy už v dětství se rozhodl stát Králem pirátů a k tomu omylem snědl Ďáblovo ovoce Gomu gomu to dokáže že se může natahovat jako guma. Jenže ten kdo sní Ďáblovo ovoce nikdy nebude umět plavat. Je to podle mě velmi vtipná postava a baví mě pozorovat jeho myšlenkové pochody ale má taky velkou sílu. Časem si najde pár kamarádů a stima se poplaví na lodi jménem going merry na Grand Line. Luffy ještě než se dostal na Grand line porazil mnoho pirátů a díky tomu po něm začali jít mariňáci a vypsali na jeho hlavu první cenu 30 000 000 beli. Později když byly už na grand line tak si tam Luffy pořád vedl dobře. Porazil jednu z nejhorších pirátských organizací Baroque works a díky tomu se jeho cena navýšila na 100 000 000 beli.

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Roronoa Zoro


Roronoa Zoro byl známí jako lovec pirátů, ale to se změnilo potom co ho Luffy osvobodil ze spárů mariňáků. Roronoa Zoro se taky proslavil svym uměnim santoryu což je 3 mečí styl ve kterém dva meče drží v rukou a jeden si strčí do pusy mezi zuby. Je velice silný a jeho snem je stát se nejsilnějším šermýřem na světě. Jeho úhlavní nepřítel je jestřábí oko...dokonalý šermíř bojující s jednim velkým mečem. Zoro už snim jednou bojoval ale prohrál v velky těžkým zraněním. Po tom co bojoval s Luffym a zbytkem posádky proti baroqua works dostal svoji první cenu 60 000 000 beli. Nejradši jenom přes den spí nebo cvičí. Nejlepší díl byl když si chtěl vyčistit mysl tak nahej chodit po sněhu a plaval v ledový vodě, ale když přijde na souboj je to opravdu zabiják kterej se nikoho nebojí a do souboje dá všechno....většinou si ty nejsilnější útoky nechává až nakonec když je sám skoro mrtvej a nezbývá mu nic jiného.

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Nami

Nami je chytrá,hezká a mazaná. Ze začátku se nechtěla přidat k Luffymu protože nesnášela piráty. Vždycky se jen na oko přidala k nějakym pirátům a okradla je. Nami ze začátku byla jediná která neuměla pořádně bojovat jenom tak fackovat ostatní z posádky, ale později ji Usopp vytvořil speciální zbraň která ji zachránila život a od té doby ji používá i když ji ještě pořádně neumí ovládat. Namin sen byl nakreslit mapu celého světa i s ostrovama na grand line.

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Usopp

Usopp je další nepostradatelný člen posádky. Je to mechanik slamákových pirátů. Jediný s čim bojuje je prak který neni až tak moc silný. Většinou nebojuje a jenom utíká před nepřáteli protože má pro strach uděláno, ale když už se rozjede tak to opravdu stojí za to. Hodně často lže aby se dostal z nějakých průšvihů do kterých se dostává ale většinou mu to stejně moc nepomůže. Usopp je naprostej opak Nami...oba lžou ale Naminy lži většinou zaberou...Usoppovi když už zaberou tak pochvilce mu to někdo zkazí. Jeho pozdější nejvyší cena bude 30 000 000 beli. Nejčastěji opravuje loď když se poničí při bitvách. Jeho zásluhou získaly jejich hlavní loď Going merry když se sním setkaly a pomohly jemu a jeho bohaté kamarádce dala jim tu loď za odměnu.

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Sanji

Sanji se stal členem slamákových pirátů jako poslední před vstupem na Grand Line...Tipické je pro něj cigáro a balení hezkejch holek...Je to kuchař a jeho snem je najít moře All Blue ve kterym by našel ryby celého světa a vyráží na Grand line v domění že ho tam najde. Je velice silný ale většinou bojuje s rukama v kapsách. Bojuje jenom nohama. Má velice silné nohy a zničí snima i kus betonu. Většinou obsluhuje s láskou Nami kvůly které by objetoval i svuj vlastní život i když ona jeho lásku neopětuje. Jeho asi největším nepřítelem je Zoro se kterym se furt hádá a furt by se snim pral. Sanji je opravdu kuchař jak má být. V boji bojuje jenom nohama a ruce nechává v kapsách protože bez nich by nemohl vařit. Jeho cena za polapení pak bude 77 000 000 beli což neni zrovna málo. Sanji většinou nosí normální černý oblek s kravatou někdy i bez ní a košily která každou chvíly vypadá jinak. Sanji vyhrál taky jednu soutěž ve vaření těsně než se dostal na Grand line.

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Tony Tony Chopper


Tony Tony Chopper je lékař slamákových pirátů. Přidal se k nim až později když už byly na Grand line a hledali na jednom zasněženém ostrově pomoc pro nemocnou Nami.Snědl ďáblovo ovoce a díky němu se dokáže proměnit do lidské podoby. Ona to neni moc lidská podoba ale ve skutečnosti. Má 3 hlavní podoby. První ta na obrázku.Druhá jako obyčejného soba a třetí lidská. Dokáže se ale proměnit ještě do dalších podob. Třeba že mu narostou obrovské svaly nebo že se promění v chlupatou kouli. Nejnebezpečnější je když se promění do speciální formy ve které vypadá jako obr a nedokáže se ovládat. Chopper obdivuje skoro všechno co ostatní dělaj hlavně obdivuje Usoppa a Frankyho kterej se k nim později přidá. Jelikož vždycky bojuje v jiné podobě tak ho zachytily v tý základní (na obrázku) a dali na jeho hlavu jenom 50 beli pod jménem milovník sladkýho. Na obrázku je samozdřejmě Chopper s cukrovou vatou. Chopper je stoho velice zklamaný protože je jednim z nejsilnějších a takovouhle cenu doopravdy nečekal!!

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Nico Robin

Nico Robin dalo by se říct že se vtírla k slamákům.Dřív pracovala u zločinecké organizace Baroqua Works aby si mohla splnit svuj sen. Myslela si že je pro šéfa důležitá a že ji pomůže s jejím snem, ale pak zjistila že ji měl v organizaci jenom kvůly vědomostem. Po té co slamáci rozprášily tuto organizaci tak se jim vloudila na loď a další den je přemluvila aby jí vzaly k sobě. Ze začátku ji nikdo nevěřil ale pomalu časem se stala velice oblíbenou. Měla velmi těžký dětství, protože jí zabili matku mariňáci. Jelikož snědla už jako malá ďáblovo ovoce Hana Hana dokázala potopit 6 mariňáckých lodí za sebou. Hned na ni byla vyhlášena cena 79 000 000 beli.S ovocem Hana Hana může odkudkoliv nechat vyrůst ruku nebo ruce. To je velmi dobré že to stačí na obyčejného člověka nebo mariňáka že ho obmotá rukama a zlomí mu třeba vaz.

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Franky


Franky jak vydíte podle jeho nosu neni normální člověk. Je to napůl člověk a napůl cyborg. Nejdřív byl pro slamáky nepřítelem protože dost zmrzačil usoppa a ukradl jim 200 000 000 beli ze kterých měli zaplatit svoji loď kterou jim zabavili. Jelikož se ale Franky peněz rychle zbavil měly smůlu. Dlouho spolu Luffy a Franky bojovali ale potom se jim naskytl společný nepřítel CP9. Organizace spojená s mariňákama. Jelikož slamáci spolupracovali s Frankym a porazili společně CP9 vyšly nové hledací plakáty slamáků a přidali k nim i Frankyho s cenou 44 000 000 beli. Frankymu to bylo jedno protože se nechtěl k slamákům přidat. Jediný co pro ně udělal za to že jim ukradl peníze jim udělal super novou,větší,hezčí loď. Po čase přemlouvání a po dlouhé honičce po městě kde Luffy ukradl Frankymu trencle a utíkal snima po městě a nahej Franky za nim se nakonec nechal přemluvit. Je s Usoppem velký kamarád jelikož jsou to hlavní mechanici a furt spolu vymýšlejí nové zbraně. Sám Franky je jedna velká zbraň dokáže Vystřelovat jednu ruku a z druhý dokáže střílet.


 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Tenhle popis postav není moje práce popis jsem našla ~►Tady◄~ jen picty jsem tu dala jiné xDD
a upřímně řečeno líp bych to nenapsala x))

 ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××



Komentáře

Oblíbené příspěvky