Lucy Heartfilia




Jméno: Lucy Heartfilia
Věk: 17 let
Cech: Fairy Tail
Tým: Tým Natsu
Parťaci: Natsu, Gray, Erza, Happy, (Wendy, Charle)
Schopnosti & zbraně: 'Celestial Spirit' Magie = pomocí zlatých klíčů přivolává růžná stvoření, např. znamení zvěrokruhu, na pomoc v boji; sama používá bič
1. vystoupení: Epizoda 1
Popis:
Lucy Heartfilia je nejnovější členka cechu Fairy Tail. Ovládá tzv. "Celestial Spirit" magii. Vlastní 6 zlatých klíčů a 4 stříbrné (později jí přibudou), pomocí kterých otevírá brány spiritů a tím je vyvolává, a ti jí pak pomáhaji při boji apod. Lucy se původně narodila do extrémně bohaté rodiny, Heartfilia. Její rodiče se poprvé setkali s cechu zvaném "Love & Lucky" a podle toho také pojmenovali Lucy, protože v té době na nápise chybělo písmeno K (ve sluvě Lucky). Lucy má s pracovníky na panství stále dobrý vztah. Její matka zemřela 7.července, když jí bylo kolem 10 let, a toho dne také zmizeli všichni draci. Nikdo neví proč. Její otec byl na Lucy přísný, neměl moc času a víc něž často na ní křičel. Proto Lucy (asi rok a něco před začátkem příběhu) utekla z domova a chtěla se přidat k Fairy Tail. Díky tomu pak potkala Natsua, který ji pomohl se stát členkou Fairy Tail a zároveň se stala jeho týmovou partnerkou. Zkamarádila se se všemi členy Fairy Tail a dobře s nimi vychází. Později se k jejich týmu připojili i Erza a Gray.
Lucy nadevše miluje Celestial Spirity, zachází s nimi laskavě a nikdy by jim nedokázala ublížit. Je milá, ráda pomáhá ostatním, ráda se zdokonaluje nejen v boji a je sportovní. Lucy miluje čtení a literaturu, proto píše vlastní román o svém členství a cestě k Fairy Tail. Ona je také ta, co zachránila Lokiho, když zjistila, že on je vlastně Celestial Spirit, který patřil Karen, známé 'uživatelce' Celestial Spirit magie, a přijala ho jako svého Celestial Spirita. Jak už jsem psala, Lucy miluje Celestial Spirity a oni milují ji a vždy se jí snaží jakkoliv pomoci. Lucy později zjistí, že společnost jejího otce byla koupena někým jiným, takže jim už nic nezbylo a z jeho otce se stal 'bezdomovec'. Během boje proti Oracion Seis bojovala s Angel, též uživatelkou 'Celestial Spirit' magie. Později se Lucy dozví ,že to právě Angel zabila Karen a ukradla jí její Celestial Spirity. Lucy se rozhodla jí porazit za každou cenu a díky Hibikiho menší pomoci se jí to povedlo.

Zlaté klíče

Aquarius
Jedna z Celetial Spiritů, která je zároveň jedna z 12 zlatých klíčů zvěrokruhu. Její klíč vlastní Lucy. Je náladová a často, když jí Lucy vyvolá, jí začne nadávat, že jí zabije, a zaměří se na Lucy jako na nepřítele (trošku.. :D). Avšak v bitvě sama o sobě je spolehlivá. Ovládá vodu, což už vychází samo o sobě z názvu. Její přítel(jakože milenec xD) je Scorpio.
Taurus
"Zlatý býk" je dalším z Celestial Spiritů, který se přivolává zlatým klíčem. Vlastní ho opět Lucy. Je 'trošku' víc perverzní a Lucy se naží chránit za každou cenu. Po přivolání do boje obvykle prohlásí něco ve smyslu, že bude vždy chránit Lucyino dokonalé tělo. V boji nepoužívá megii, ale obří sekeru, kterou má na zádech.
Cancer
"Obří krab". Další z 12 zlatých klíču zvěrokruhu, kterého vlastní Lucy. Lucy ho často používá jako kadeřníka. Na konci každé věty říká ~ebi (=kreveta). V boji Cancer používá nůžky. Chová se gentlemansky a vždy se naží Lucy za každou cenu pomoct.
Virgo
Dříve patřila Dukovi Everluovi, to měla podobu obrovské oškliv ženské, která se podobala gorile, ale po jeho porážce její klíč dostala Lucy. KDyž ji Lucy poprvé vyvolala, nevypadal už jako velká ošklivá 'gorila', ale jako krásně děvče. Má podobu 'komorné' a nazývá Lucy "Hime-sama" (Prinzezna). Stará se o Lucy a v případě nouze jí přinese oblečení z duchovního světa.
Saggitarius
Saggitarius je lukostřelec, který nosí kostým koně a je dalším z 12 zlatých klíčů zvěrokruhu. Jeho současnou majitelkou je Lucy.Saggitaruis Lucy poslouchá, vždy se jí snaží pomoci a je jí věrný.
Leo / Loki
Loki byl původně členem Fairy Tail. Jeho původní majitelkou byla Karen, ale ta pak záhadně zemřela a Loki si myslel, že to on jí zabil. Vyhýbal se Lucy, ale později, když se blížil jeho návrat do duchovního světa byla Lucy jediná, se kterou se jakoby rozloučil. Loki byl populární mezi děvčaty a rád s nimi flirtoval. Lucy ho pak zachránila před návratem do duchovního světa a získala jeho klíč. (Více o Lokim napíšu pak pozdějš ^^)
.........
Zlatý klíč Scorpia, Gemini a Aries vlastní Angel, která, jak se později ukázalo, zabila Karen a ukradla jí její Celestial Spirity.

Stříbrné klíče

Horologium
Další celestial spirit vyvolávaný stříbrnými klíči. Vlastní ho Lucy. Vypadá jako hodiny a taky se mu tak přezdívá. Nemá bojové schopnosti, ale chrání lidi před mrazem, útoky atd... . Lucy ho používá jako ochranu před zimou a dopravní prostředek. Nicméně jeho doba po přivolání je omezená, takže po chvilce zmizí.
Crux
Zvaný "Jižní kříž" je dalším stříbrným klíčem, který vlastní Lucy. Není známo, zdali je Crux vhodný do boje, ale víme, že umí skvěle vyhledávat informace tím, že spí. Jeho celé jméno je Crumudgeon.
Lyra
Další ze stříbrných klíčů, které vlastní Lucy. Je to mladá dívky se spoustou energie. KDyž ji Lucy vyvolá, je neuvěřitelně šťastná. Lucy říká, že lyra může být vyvolána jen 3x za měsíc. Nemá žádné bojové schopnosti, ale umí nádherně zpívat. Její zpěv činí lidi šťastnými (či smutnými atd xD).
Nikora / Plue
Další Celestial Spirit, který se vyvolává stříbrným klíčem, vlastněný Lucy. Plue vypadá jako malinkatý sněhuláček. Jediné slovo, které umí říkat je "Plue", podle kterého ho Lucy pojmenovala. Miluje sladkosti a většinou se klepe zimou. Slouží pro Lucy spíše jako mazlíček, protože nevypadá, že by měl nějaké bojové schopnosti.

Komentáře

Oblíbené příspěvky