7.4. ~ FOREVER ALONE :D


Myslím, že jsem někde možná v komentu slíbila, že Vám povím jak dopadla moje romance. Bohužel se Happy End nekoná a já se nevznáším na svém obláčku štěstí... tak jako vždy :D. A bolí to hodně to bolí. Dneska jsem se dozvěděla od mé milované spolusedící, že zaslechla jak se můj objekt touhy vybavuje s kluky o holce. Sice to není 100% ale vypadá to, že ho budu muset vypustit ze svého života. Za ty měsíce jsem se snažila udělat malé krůčky a pozvala ho na kafe. Došlo jen na to bufetové kde navíc bylo lidí jako much. Blbli jsme spolu, smáli se a usmívali se na sebe a stejně z toho nic nevzešlo... možná jen to přátelství které mě ničí. Cítím se jak nakopnuté štěně. Vlastně řekněme, že dneska to na mě i viděl. Nedokázala jsem se přetvařovat. Vzalo mě to zase. Sice se mu povedlo mě rozesmát a i spolusedící si dala záležet ale podařilo se mi za úsměvem skrýt jak se to ve mě bouří. Toužila jsem se vyplakat jenže celý den jsem k tomu neměla moc přiležitostí. Až teď se to dere na povrch a já tu v pyžamu sedím v křesle před notebookem a píšu tyhle nešťastné řádky. Obdivuji na Tami a mé spolusedící jak dokážou být silně optimistické ale já jsem z toho na prášky a nedokážu jim to zrovna říct jen naznačit :DDD.
Další věc co mě trápí, že jsem nevěřila, že z kamaráda kterého jsem měla svým způsobem ráda ale dokázal mě leckdy vážně vytočit se vyklubal falešný člověk. Pohádali jsme se dalo by se říct i kvůli blbosti a normální přátelé by se smířili i kdyby si nadali ale on očekával, že dolezu a omluvím se mu, že jsem ta nejhorší. Pak mě do ksichtu práskla další věc a to jeho přítelkyně. Chtěla jsem vědět jestli stojí o naše přátelství i když jsem rozhádaná s jejím přítelem. Chtěla jsem prostě vědět jestli jí proti mě nepoštval náhodou. Když jsem se zmínila o něm odmítla se tím zabývat. Hlavně, že ti dva mě zatahovali do svých drobných, trapných problémů ale ona neprojevila zájem o mě a moji lítost nad tím. Už chápu jak s ním dokáže vydržet. Oba jsou stejní... odporní falešní lidi kterým nezáleží na druhých a jen se přetvařují, že ano. Upřímně lituji, že jsem s nimi vůbec někde byla ale jsem ráda, že jsem prohlédla tu faleš kterou tak dobře skrývali. Ke štěstí mi stačí jen pár lidí. Doteď děkuji všem svatým, že jsem tomu idiotovi neřekla o své lásce. On totiž není jen idiot ale i drbna do toho. Což je kombinace jak sviň xD.
Co se týká školy snažím se bojovat ale zrovna teď se mi moc nedaří. Hlavně co se týká naší skvělé matiky a účetnictví. Trhá mi to nervy ale snad to nějak zvládnu. Musím věřit, že to zvládnu. Mám štěstí v neštěstí bratránek mi dohodil svého kamaráda aby mě doučil z matiky. Tak doufám, že mi to pomůže a já to utáhnu na skvělou čtyřku :D. Co víc říct lidi budu bojovat dál za svůj sen. Za to abych zvládla maturitu a naučila se pořádně mluvit anglicky. Chci se jednou podívat do Londýna. Za to abych se stala masérkou a žila svůj sen. Myslete na mě a držte mi palce a nadějně doufejme, že (je to naivní přání) pánu K. dojde co k němu cítím. Není blbý a při jedné z těch konverzacích mu to muselo dojít ale jsem vděčná, že si to nechal pro sebe. Není drbna jako ten slavný kamarád. Chmm kdybych se měla vrátit k Londýnu ano opět začínám propadat Assassin's Creed Syndicate :3. No nic tak se mějte a smějte^^




vaše Konan


Komentáře

Oblíbené příspěvky