Almost Human


Přináším Vám další seriál, který mě donutil ho zkouknout a zhodnotit fakt, že je neuvěřitelná škoda, že seriál nedostal druhou sérii. Doporučila mi ho totiž Tami když se jí ze záhadných okolností povedlo, že jsem se dostala do závislosti na Karla Urbana :DD. Je to fešák^^. Ale tak to je vedlejší. Podle všeho měl seriál bohužel malou sledovanost a byl docela nákladný což se ani nedivím. Ty efekty, prostředí, roboti atd. mluví za vše. Je to dokonale napínavé, vtipné a občas sem tam chvilkami i smutné. Jop bylo mi detektiva Johna Kennexe (Karl Urban) občas líto ale za to Dorian (Michael Ealy) válel za všech okolností :DD. Stala se z nich skvělá dvojka do toho Valerie Stahl (Minka Kelly) byla taky skvělá. Tak nějak jsem doufala, že by se s Kennexem mohla dát dohromady když to mezi nimi tak jiskřilo :3 :D. Co se týče ostatních postav tak to vše pěkně tam zapadalo ale skvělé charisma měl i jejich věděc Rudy Lom (Mackenzie Crook) nebo i ten věčný rýpatel Richard Paul (Michael Irby) který se ukázal i v dobrém světle. Ani šéfka oddělení se nedá přehlédnout Sandra Maldonado (Lili Taylor). A to by bylo odemě asi vše co se týče mého názoru k seriálu :)






Almost Human / Já a robot
Žánr: Drama/ Sci-fi / Akční / Krimi
Země: USA
Délka: 9 h 29 min (Minutáž 13x44 min)
Premiéra: v r. 2013

V roce 2048 se věda a technologie nekontrolovatelně rozvíjí. Ulice a školy zaplavily neznámé drogy a zbraně. Kontraband ovládají a distribuují násilné a anonymní zločinecké organizace. A kriminalita vzrostla o neuvěřitelných 400%. Policie, která nemá dostatek lidí, přišla s novou strategií: Každého policistu doprovází vylepšený typ bojového androida…

Je rok 2048 a policista John Kennex, který přežil jeden z nejkatastrofičtějších útoků vytvořených proti policejnímu oddělení, se probouzí z kómatu trvajícího sedmnáct měsíců a nedokáže si vzpomenout na některé věci - kromě toho, že jeho partner při útoku zemřel, jeho přítelkyně Anna Moore ho následně opustila a on přišel o jednu nohu, kterou mu nahradili dokonalou syntetickou protézou. Trpící depresemi, mentální atrofií, obsedantně kompulzivní poruchou, posttraumatickou stresovou poruchou a duševním odmítnutím své syntetické části těla se vrací John do práce na příkaz jeho dlouhodobého spojence kapitána Sandry Maldonado. Ovšem podle nového nařízení, každý policista musí mít za svého partnera robota, a tak je navzdory jeho vášnivému odporu k androidům spárován s MX-43 připraveným vyrazit do akce. John ale náhle ukončí jejich partnerství potom, co se o něm robot dozví pár usvědčujících informací. Proto technik Rudy Lom představuje Johnovi Doriana, vyřazeného androida s nečekanými ohlasy svých emocí. Ačkoliv tyto ohlasy byly považovány za vadné, právě ony Johna a Doriana skamarádí. Konec koncům nyní je John částečně mašina a Dorian zas částečně člověk a jejich vzájemné chápání se je nejen doplňuje, ale také spojuje. Jakmile John přijme pracovat s jeho novým partnerem, musí se také naučit vycházet se svými kolegy včetně horlivého detektiva Valerie Stahl a nedůvěřivého detektiva Richarda Paula, který ho rozhodně nevítá zpátky v náruči. Kromě toho čeká dvojici každý týden nový případ a boj proti zvyšující se kriminalitě.

Od držitele ceny Emmy - výkonného producenta J. J. Abramse (Hranice nemožného, Ztraceni, Star Trek) a tvůrce J. H. Wymana (Hranice nemožného) přichází zbrusu nový sci-fi seriál Almost Human.


Trailery


A jeden o něco delší :D



A pár obrázků nakonec :3













Jedna z těch scén u které umřete smíchy :DDD



Ummm :3 :DDDD netřeba komentovat :D





Mňamka :DDD


Tady to bylo hrozně roztomilé^^





A to by bylo vše^^. Budu ráda pokud jsem Vás navnadila, že tomu dáte šanci i přesto, že to nemá už další série :). Popravdě ano byla jsem z toho chvíli na prášky :DDD protože ten seriál si mi dostal hluboko pod kůži :3 :D. Ale i tak Vám ho vřele doporučuji :D.



Komentáře

Oblíbené příspěvky